dimarts, 7 de juny de 2016

Treball Final

1. Eines de google

 Aquest tema opino que va ser molt útil perquè es una eina molt necessaria; google, pero en el meu cas ja sabia utilitzar totes aquestes eines i no em va servir tant com lo que en podria haver servit, tindrà aplicabilitat al futur.

2. Comencem amb un projecte

 Aixó va ser molt útil, vam aprendre el que era una app i moltes més coses en relació, depèn del cas tindrà utilitat al futur.

3. App Inventor

 Va ser molt útil, vaig aprendre a fer jocs en forma de App, em va agradar molt aquest tema i sense dubtes el millor, te aplicabilitat al futur si programes.

4. GIMP

 GIMP em va agradar degut a que es una eina molt útil per el futur, el photoshop es una eina molt avançada que permet editar la realitat de les imatges digitals, em va agradar aquest tema es el tema més util en la meva opinió per el futur.

5. InkScape

 Aquest tema és tambe molt útil per el futur, la feina amb imatges es tota molt útil i en la meva opinió divertida.

6. Internet

 No m'ha servit de gaire degut a que dominava perfectament aquest tema, per el futur es util pero si ja ho sabies utilitzar no calia aquest tema de treball.

7. Xarxes i connexions

 Molt útil, per no dir el que més. Segur que de gran a casa teva tindràs internet per tant aixó ho hauràs de posar al corrent.

8. Audacity

 No el trobo molt útil a no ser que siguis DJ en el futur, però em va agradar bastant desenvolupar cançons, etc.

9. Edició de video

 Editar videos va ser complicat, el que mes personalment, però em va agradar i es útil per el futur.

10. Scratch

Scratch ha sigut l'ultima feina, molt divertida pero poc util perque aquest llenguatge de programació es de nens petits i si estudies programació cambia completament tot el tema de controls, comandos, etc. Scratch simplifica la programció fins al punt de ser entendible per qualsevol que sapiga llegir i entendre.

VALORACIÓ GLOBAL DE L'ASSIGNATURA

Aquest curs fent informàtica m'ha agradat molt perquè desde sempre que la tecnologia i els ordinadors han anat amb mi. M'hagues agradat fer coses més complicades i recomanaria per el curs que ve fer programació real, amb codis de programació, etc. El que més m'ha agradat ha sigut App Inventor amb diferencia i el que menys el principi de curs soposo, lo de eines de google.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada